Als u dit e-mailbericht niet goed kunt weergeven, kunt u het online bekijken

Als u ervoor wilt zorgen dat u de e-mailberichten van Corel altijd kunt ontvangen, is het verstandig om
news@communications.corel.com toe te voegen aan uw lijst met veilige afzenders of aan uw adresboek.

Voorjaar 2008 

In deze aflevering:

PRODUCT NIEUWS:
» NIEUW Corel® Painter™ Essentials 4 - Zet uw foto's om in prachtige schilderijen
» GELUKKIG… is er nu Corel® Paint Shop Pro® Photo X2
» GELUKKIG… is er nu Ulead® VideoStudio® 11.5 Plus
» NIEUW Corel® WinDVD® 9 Plus
» Het officiële Corel® Paint Shop Pro® Photo Magazine

STUDIELES:
» Werken met lagen in CorelDRAW® Graphics Suite X4


PRODUCT NIEUWS
Volledige versie
€ 49,00
inc. bwt

Nu kopen »

Uitproberen »

NIEUW Corel® Painter™ Essentials 4 - Zet uw foto's om in prachtige schilderijen *

Corel Painter Essentials 4 is het gebruiksvriendelijke thuisatelier waarmee u gemakkelijk kunt schetsen, schilderen en foto’s kunt omzetten in de prachtigste schilderijen. Dankzij de nieuwe werkruimten hebt u de vereiste gereedschappen altijd tot uw beschikking, of u nu een foto omzet in een schilderij of schetst en schildert op een leeg canvas. Het is de ideale manier om aan de slag te gaan met digitale kunst!

Als u Corel Painter Essentials al eerder hebt gebruikt, kunt u hier de nieuwe functies bekijken »

Als u deze fantastische software nog niet kent, kunt u een proefversie downloaden en zelf ervaren hoe goed deze is.


*Bijkomende informatie en product enkel verkrijgbaar in het Engels


Upgrade
€ 59,00
inc. btw
Volledige versie
€ 89,00
inc. btw

Nu kopen »

Uitproberen »

Foto-makeovers zijn nu een stuk gemakkelijker - en beter

Zet niet zomaar een foto of portret online, maar maak gebruik van de nieuwste fotobewerkingsgereedschappen om anderen écht met uw opnamen te kunnen verbazen.

De nieuwste versie van de bekroonde fotobewerkingssoftware van Corel,
Corel® Paint Shop Pro® Photo X2, biedt een ongeëvenaarde set geheel verbeterde makeovergereedschappen. Gebruik het nieuwe gereedschap Oogdruppel om het rood te verwijderen uit bloeddoorlopen ogen en gebruik de verbeterde Vlekverwijderaar om tijdelijke imperfecties te verhullen en elk uiterlijk op te frissen. En dankzij het nieuwe penseel Zongebruinde tint kunt u iedereen dat ‘net terug uit de bergen'-uiterlijk geven.

Doe inspiratie op met onze makeover in 20 seconden! Bekijk een mini videodemo van de makeovergereedschappen in actie en stel u voor wat u zelf kunt doen!

 

Upgrade
€ 59,00
inc. btw
Volledige versie
€ 89,94
inc. btw

Nu kopen »

Uitproberen »

Nooit meer een moment missen

Het is niet altijd gemakkelijk om familie en vrienden bij te houden. Gelukkig helpt Ulead® VideoStudio® 11.5 Plus u bij het verbeteren van de camcorderopnamen die u hebt vastgelegd en kunt u deze omzetten in kwaliteitsvideo die u graag zult willen delen.

Voer nu een upgrade uit en ervaar de fantastische nieuwe functies van de nieuwste versie:

YouTube™ ondersteuning - Upload video rechtstreeks naar YouTube™ vanuit de software

Blu-ray Disc™ productie - U kunt HD-video's bewerken en Blu-ray Discs maken met bewegende menu's

Mis nooit meer een opname! Doe nu inspiratie op met onze minivideo »


Volledige versie
49,00
inc. bwt

Nu kopen »

Uitproberen »

Nieuw Corel® WinDVD® 9 Plus *

Corel WinDVD 9 Plus is nu verkrijgbaar! Deze uitstekende afspeelsoftware voor dvd’s en video biedt u amusement in grote stijl

Beleef uw standaard-dvd's in fantastische HD-resolutie (High Definition) met prachtige kleur en grote helderheid dankzij de zeer geavanceerde technologie voor upscaling en verbeterde bewegingsweergave. Bekijk uw video's waar u ook bent, dankzij speciaal op laptops toegesneden, geavanceerde functies. Geniet van de prachtige kwaliteit van thuisvideo's in HD die zijn opgenomen met de nieuwste AVCHD™-camcorders.

Meer informatie over het NIEUWE Corel WinDVD 9 Plus »


*Bijkomende informatie en product enkel verkrijgbaar in het EngelsHet officiële Corel® Paint Shop Pro® Photo Magazine *

Zit u klaar voor het officiële Corel Paint Shop Pro Photo Magazine? Dit magazine, dat 13 keer per jaar wordt uitgegeven, bevat studielessen waarmee u inspiratie en ideeën kunt opdoen voor het gebruik van de bewerkingssoftware voor het perfectioneren van uw foto's, maar ook voor het gebruiken van uw foto's om spectaculaire digitale kunst te maken. Er zullen regelmatig artikelen over fotografie worden opgenomen, zodat u meer uit uw digitale camera, terwijl de handleidingen bij de gereedschappen u dieper inzicht bieden in de software.

Het magazine is vanaf 22 mei 2008 verkrijgbaar, maar u kunt meewerken aan de ontwikkeling door een speciaal forum te bezoeken en suggesties te doen over de onderwerpen die volgens u aan de orde moeten komen.

Bezoek het officiële forum en word lid van de gemeenschap van dit magazine!


*Bijkomende informatie en product enkel verkrijgbaar in het Engels


STUDIELES

Werken met lagen in CorelDRAW® Graphics Suite X4

In deze zelfstudie leert u werken met hoofdlagen, lagen op afzonderlijke pagina's en lagen voor hulplijnen in CorelDRAW Graphics Suite X4. De lagen zorgen voor een hoge mate van flexibiliteit, met name als u een layout voor meerdere pagina's toepast.

De studieles lezen »Corel-producten zijn ook verkrijgbaar bij:

MyCom Dixons bol.com

Bestelt u liever telefonisch? Bel ons op gratis telefoonnummer
Nederland:
0800 020 3700
België:
0800 49 861Stuur deze nieuwsbrief door aan al uw collega’s of vrienden die hierin mogelijk geïnteresseerd zijn!


Copyright © 2008 Corel Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Omtrent deze email
U ontvangt dit e-mailbericht omdat u hebt aangegeven dat u informatie wilt ontvangen met betrekking tot Corel nieuwsbrief, speciale aanbiedingen, aankondigingen over nieuwe producten of software-updates. Als u dergelijke e-mailberichten niet langer wilt ontvangen of andere instellingen wilt wijzigen in uw persoonlijke Corel-communicatieprofiel (zoals het bijwerken van het e-mailadres), kunt u dit via uw Corel-account doen. Uw gebruikersnaam bestaat uit het e-mailadres waarnaar dit bericht is verzonden. Als u het wachtwoord bent vergeten, klikt u op de koppeling Wachtwoord vergeten, waarna u de aanmeldinformatie onmiddellijk krijgt toegestuurd.

Corel respecteert uw privacy. Bezoek de pagina privacybeleid voor meer informatie over ons beleid omtrent privacy www.corel.nl/privacy of neem contact met ons op op het volgende adres: Customer Service, Corel Limited, Sapphire Court, Bell Street, Maidenhead, Berkshire SL6 1BU, United Kingdom. Attention: Privacy.

Als u uw abonnement opzegt, ontvangt u niet langer e-mailberichten of andere kennisgevingen omtrent de technische ondersteuning van Corel voor uw product, speciale aanbiedingen, product upgrades of -updates.


Windows Vista en het Windows Vista-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Bekijk de Responsys permission marketing policy.