Waarom is het verstandig om u aan te melden?
U krijg toegang tot uw bestelgeschiedenis, kunt uw account, lidmaatschappen/abonnementen en meer beheren.

Werken bij Corel


Op deze pagina:


Wie zijn wij?

Corel-werknemers hebben één gezamenlijke passie: het ontwikkelen van eersteklas software voor onze klanten en partners over de gehele wereld. Ze helpen elkaar bij hun werkzaamheden en vieren hun successen gezamenlijk.

 • Wij staan positief tegenover verandering en het aangrijpen van mogelijkheden
 • Wij tonen grote inzet om groei te bereiken
 • Wij geloven sterk in teamwerk
 • Wij hebben de durf om te vernieuwen
 • Wij streven voortdurend naar het verbeteren van de klantervaringen

Bedrijfscultuur

Achter elk product en elke dienst van Corel staat een team talentvolle en uiterst gemotiveerde professionals, die er gezamenlijk naar streven om de lat steeds hoger te leggen via het leveren van vernieuwende softwareoplossingen die gebruikers nieuwe manieren van werken en leven bieden. Onze prestatiecultuur staat in dienst van zowel klanten, werknemers als aandeelhouders.

Bij de strategie van Corel draait alles om uitmuntende producten en diensten voor onze klanten, goede bedrijfsresultaten en teams bestaande uit de beste mensen. Dat betekent dat wij steunen op de juiste producten en services, en een flexibele en ontvankelijke organisatie, die ernaar streeft om altijd te voldoen aan de behoeften en eisen van klanten en partners. Dit betekent ook dat onze bedrijfscultuur voortdurend gericht moet zijn op verbetering en het sneller leveren van producten en diensten, zodat we onze concurrenten qua snelheid en prijs altijd een stap voor zijn. En het betekent dat wij toegevoegde waarde proberen te bereiken via het benadrukken van een innovatieve aanpak in alles wat we doen.

De werknemers van Corel richten zich op het leveren van uitstekende resultaten en het delen van hun ideeën over het behalen van meer groei. Hoe meer een werknemer bijdraagt, des te groter de professionele en persoonlijke waardering en erkenning, via een aantrekkelijke prestatiebeloning en mogelijkheden om verder te komen.

Trots op onze diversiteit

Corel streeft ernaar om een veelzijdig en divers personeelsbestand samen te stellen. Wij geloven in het bieden van een werkomgeving en een bedrijfscultuur die verscheidenheid met betrekking tot sekse, afkomst, levenswijze, werkhouding en persoonlijke inzichten stimuleert, waardeert en omhelst. Dat is een van de redenen waarom Corel wereldwijd een toonaangevend softwarebedrijf is en een favoriete en gewaardeerde werkgever. Corel onderkent als wereldwijd bedrijf met meer dan 1200 werknemers in Noord- en Zuid-Amerika, het EMEA-gebied en Azië, dat de diversiteit die wordt bereikt op basis van verschillende inzichten en gezichtspunten, bijdraagt aan een voorsprong op de concurrentie.

Open communicatie

Bij Corel geloven we in open en eerlijke communicatie. Wij moedigen onze werknemers aan om hun inzichten en ideeën vrij en onbelemmerd te delen. Teneinde werknemers op de hoogte te houden, organiseert de leiding regelmatige zakelijke updates via elk kwartaal gehouden openbare bijeenkomsten, regelmatige teambijeenkomsten, en via het zakelijke intranet, of via e-mail en voicemail.

Leiderschap

We onderkennen dat managers een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van alle werknemers in hun afzonderlijke doelstellingen, projecten en professionele ontwikkeling. Wij vinden dat onze managers het volgende moeten doen:

 • het personeel inspireren en leiden
 • de bedrijfsactiviteiten overzien
 • verandering teweegbrengen en in goede banen leiden
 • strategie bepalen en doelstellingen vaststellen
 • het beste uit elk personeelslid halen en goede prestaties stimuleren
 • communiceren
 • toptalent aantrekken en selecteren

Corel eist van zijn managers en moedigt hen aan om met het personeel te communiceren via regelmatig geplande één-op-één vergaderingen, teambijeenkomsten en beoordelingen per kwartaal. Elk kwartaal bespreken de personeelsleden afzonderlijk met hun manager welke nieuwe doelstellingen worden gesteld en beoordelen zij de doelstellingen van het afgelopen kwartaal. Via dit proces beschikt elk personeelslid over duidelijke aanwijzingen en voelt deze zich onderdeel van het grotere geheel bij Corel.

Jouw toekomst bij Corel: Carrièreontwikkeling

Corel biedt een dynamische, zeer energieke omgeving, waarbinnen de werkervaring betekenisvol is en de mogelijkheden tot verdere ontwikkeling lonend zijn. Corel biedt naast bekroonde software en wereldwijde herkenning van zijn merk, vooral ook sterk leiderschap. Het managementteam legt de nadruk op het toevoegen van waarde voor alle betrokkenen en streeft uitmuntendheid na op productgebied. Corel richt zich op de toekomst, wat het aantrekken en behouden van de juiste personen inhoudt: mensen die uitstekende resultaten leveren en onze passie delen voor de producten die we maken en de klantenservice die we bieden.

Professionele ontwikkeling

Corel gaat een partnerschap aan met zijn werknemers en biedt ondersteuning bij het bereiken van persoonlijk succes. We helpen bij het verkrijgen van de training en beroepsontwikkeling die leidt tot optimale prestaties in de huidige functie, en uiteindelijk tot verdere uitbouw van een carrière.

Ontwikkeling van leiderschap – Corel zet zich in voor het verder ontwikkelen van de leiding en de toekomstige leiding via een serie nieuwe programma's.

Opleiding en ontwikkeling – Corel ondersteunt permanente educatie via trainingscursussen, online cursussen, verwante certificaatprogramma's, seminars en studiebijeenkomsten.

Carrièreplanning – De leiding en Personeelszaken werken samen met de werknemers ter ontwikkeling van hun carrière en van een leerplan, zodat wordt vastgesteld welke onderwijsbehoeften en -vereisten bestaan.

Bijdrage aan lesgelden en lidmaatschap van beroepsgroepen – Corel biedt een plan voor hulp bij het betalen van lesgelden en biedt professionele lidmaatschappen en leerprogramma's voor de werknemers die hiervoor in aanmerking komen.

Promotiemogelijkheden – Corel publiceert alle banen, zowel intern en extern. Werknemers hebben toegang tot de publicaties, hebben recht op overplaatsing en nieuwe banen in de verschillende bedrijfseenheden en in de onderneming wereldwijd. Werknemers kunnen zo solliciteren op elke functie waarvoor zij in aanmerking denken te komen. Wij bieden onze werknemers volledige ontwikkelingsmogelijkheden en overwegen eigen werknemers met de juiste kwalificaties voor een positie voordat we personeel van buiten de organisatie werven.