Waarom is het verstandig om u aan te melden?
U krijg toegang tot uw bestelgeschiedenis, kunt uw account, lidmaatschappen/abonnementen en meer beheren.


Ons merk

Corel is vooral een creatief bedrijf. We geloven in keuzevrijheid, zelfexpressie en de vreugde van het delen. Dankzij het zeer uiteenlopende aanbod aan software voor fotografie, video- en dvd-productie, illustratie en ontwerp, kantoorgebruik en onze hulpprogramma's, geven wij u de instrumenten in handen om u te uiten, deel te nemen aan de digitale wereld en om alles te doen wat u wilt doen. Wij bieden u de vrijheid in uw creaties.

De karakteristieken van het Corel-merk zijn als volgt:

Creatief - Corel moedigt het aanboren van nieuwe ideeën aan en nieuwe manieren van denken, creëren en communiceren.

Onbevangen - Corel biedt u de vrijheid om een eigen aanpak te kiezen, om risico te nemen en om uzelf open te stellen voor nieuwe invloeden.

Onafhankelijk - Corel moedigt u aan om uw persoonlijkheid echt naar buiten te brengen en zelf te kiezen hoe u zich wilt uiten; van de tools die u kiest tot de resultaten die u produceert.

Flexibel - Corel biedt het grootste aanbod aan producten, tools en technologie ter ondersteuning van creativiteit, entertainment, productiviteit en zelfexpressie.

Expressief - Corel-producten zijn vooral bedoeld om gemakkelijk ideeën vast te leggen en te delen met anderen.

Productief - Elk product uit de zeer uitgebreide softwareportefeuille van Corel is ontworpen om u doelmatiger te laten werken.

Trots - De vertrouwde en bekroonde producten van Corel bevatten functies die zijn ontworpen voor beginners tot geavanceerde gebruikers, dus ongeacht uw niveau: u vindt altijd een manier om u creatief te uiten en resultaten bereiken die u vol trots zult delen.