Waarom is het verstandig om u aan te melden?
U krijg toegang tot uw bestelgeschiedenis, kunt uw account, lidmaatschappen/abonnementen en meer beheren.

Over Corel

Bij Corel streven we ernaar om gebruikers een zo breed mogelijk aanbod aan software te bieden en hen de vrijheid te geven om zich op leuke, creatieve en overtuigende wijze uit te drukken. Wij bieden u de vrijheid in uw creaties.

Corel is een van 's werelds belangrijkste softwarebedrijven, met meer dan 100 miljoen actieve gebruikers in meer dan 75 landen. In de loop der jaren hebben we een reputatie opgebouwd als leverancier van vernieuwende en betrouwbare softwareproducten die gemakkelijk aan te leren en gebruiksvriendelijk zijn, zodat gebruikers productiever dan ooit kunnen werken. De branche heeft hierop gereageerd met honderden prijzen, die een bekroning vormen voor onze innovaties, ons ontwerp en de toegevoegde waarde die wij bieden. Onze bekroonde productportefeuille bevat enkele van ’s werelds meest herkenbare en populaire softwaremerken, waaronder CorelDRAW® Graphics Suite, Corel® Paint Shop Pro® Photo, Corel® Painter™, VideoStudio®, WinDVD®, Corel® WordPerfect® Office en WinZip®.

De werknemers van Corel zetten zich in om software te leveren waarmee gebruikers hun ideeën kunnen uiten en hun verhaal kunnen delen op stimulerende, creatieve en overtuigende wijze. Het internationale hoofdkantoor van ons bedrijf is gevestigd in Ottawa (Canada) en we hebben belangrijke vestigingen in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, Taiwan en Japan. Bezoek de sectie met vacatures als u meer te weten wilt komen over mogelijkheden om deel te worden van het Corel-team.