Waarom is het verstandig om u aan te melden?
U krijg toegang tot uw bestelgeschiedenis, kunt uw account, lidmaatschappen/abonnementen en meer beheren.

Bronnen

Leren

Of u nu een nieuwe gebruiker bent die basisvaardigheden onder de knie wil krijgen of een pro met grote ervaring in Corel-software bent die op zoek is naar geavanceerde tips en trucs, met onze sectie Leren beschikt u over een groot aantal manieren om het maximale uit uw Corel-producten te halen. Verken nieuwe technieken en tools, leg online contact met andere gebruikers en ontdek geheel nieuwe manieren om creatief en productief aan de slag te blijven met Corel-software.

Studielessen

Doe hier rechtstreeks inspiratie op. Vraag u zich af hoe u uw foto's kunt delen? Hebt u een helpende hand nodig bij het omzetten van uw favoriete foto in een wenskaart? Dankzij de studielessen kunt u alles leren over het gebruiken van Corel-software, waaronder CorelDRAW, Paint Shop Pro en WordPerfect Office.

Case Studies

Neem eens een kijkje in onze casestudy's om te zien hoe Corel-gebruikers van overal ter wereld onze software gebruiken voor hun carrière, bij hun hobby's of voor hun kunstzinnige uitingen. U kunt altijd inspiratie opdoen met hun verhalen, dat staat vast.

Nieuwsbrieven

Blijf altijd op de hoogte van downloads, nieuwe tips en het laatste nieuws van Corel, dat rechtstreeks en gratis in uw postbus wordt bezorgd, dankzij onze nieuwsbrieven.